Noi
26

Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Roman


image
by Sforicica
posted in Stiri
No comments yet

In weekend, Sforicica va asteapta la targ cu noua colectie de ceasuri pictate pe discuri de vinil, bijuterii, caciulite crosetate, linguri de lemn pictate si multe alte surprize!

Intrarea este libera!

De vineri, 29 noiembrie, până duminică, 1 decembrie, de la 10 de dimineață la 6 pe seară, meșteșugari pricepuți și artizani din toată țara vin la Muzeul Național al Țăranului Român cu obiecte frumos lucrate: linguri, fluiere, oale, scăunaşe, ii, podoabe, opinci, cergi, scoarţe, coşuri de nuiele, căuce, străchini, oale de sarmale, jucării, icoane, marame, mobilier pictat, genţi, blidare, copăiţe, sărăriţe, lingurare, păretare, ştergare, lăzi de zestre, catrinţe, cămăşi, fote, zgărdane…De post puteți târgui: fructe, magiun, sucuri și siropuri naturale din Șomcuta Mare, dulcețuri din Bucovina, zacuscă și murături de la Tărtășești, pâine de Brașov, cozonac de Botoșani, plăcinte din Arad, prăjituri de casă din Maramureș, turtă dulce din Covasna, baclava turcească, miere și plante medicinale.De dulce găsiți: cârnați de Pleșcoi, babic din Buzău, preparate din carne de porc și de pasare de la Lăpușel, brânzeturi diverse din lapte de capră, vacă și oaie, păstrăv afumat în crengi de brad, vinuri din Vrancea și palincă de Bihor.Prin târg:Atelier de turtă dulce
Sâmbătă și duminică, între orele 10 și 18.
Prețul unei figurine este 6 lei.
Înscrieri la telefon: 0724.43.72.02. Atelier susținut de Gedo Katalin.Atelier de prelucrare lemn: stegulețe cu suport din scoarță de copac și suporturi pentru creioane
Vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10 și 18.
Prețul este între 5 și 10 lei.
Înscrieri la telefon: 0722.62.61.47. Atelier susținut de Dumitru Marinică.Atelier de cadouri: felicitări, figurine, cutiuțe și decorațiuni specifice sărbătorilor.
Vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10 și 18.
Prețul atelierului este între 15 și 35 de lei.
Înscrieri la telefon: 0733.05.12.79. Atelier susținut de Cristina și Eliza Vasilescu.Atelier de decorat cizmulițe pentru cadourile de la Moș Nicolae
Sâmbătă și duminică, între orele 10 și 17.
Toate materialele folosite la atelier sunt puse la dispoziție de către coordonator, iar la final, obiectele realizate vor fi luate acasă.
Prețul unui atelier este de 40 lei.
Înscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la office@coloritoria.ro.
Atelier susținut de Ruxandra Popa. Pentru mai multe detalii accesați: http://coloritoria.blogspot.ro/

Teatru muzical pentru copii susținut de Trupa Fascinația Sunetului, singura trupă românească, profesionistă, independentă, de teatru muzical și operă pentru copii. Trupa este compusa din cântăreți ai Filarmonicii și Operei din Timișoara.
Vineri, 29 noiembrie, ora 10.00, la Studioul Horia Bernea, Hänsel și Gretel
Duminică, 1 decembrie, ora 10.00, la Studioul Horia Bernea, Hänsel și Gretel
Duminică, 1 decembrie, ora 12.30, la Studioul Horia Bernea, Marry Poppins
Prețul unui bilet este de 10 lei. Al doilea însoțitor are intrarea liberă.

Sâmbătă, 30 noiembrie, ora 11.00, la Studioul Horia Bernea, vă așteptăm la piesa de teatru Copilăria lui Nică. Spectacolul conține o adaptare a „Amintirilor din copilărie”: Pupăza din tei, La cireșe, La scăldat și Irinuca. Adaptarea textului și regia: Antoaneta Zaharia. În distribuție: Antoaneta Zaharia și Ioana Flora. Un concept Lumea lui MOMO și Teatrul de Sufragerie, cu participarea Teatrului de Animație PurAnima. Compania de animație PurAnima va veni însoțită de Taraful 10 Sfori și va asigura muzica spectacolului. Prețul biletului este de 25 de lei.

Co-organizator: Fundația Kogaion 115
Partener: Liderprint


Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,
Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment