Mai
06

Târg cu meşteri şi produse tradiţionale


image
by Sforicica
posted in Stiri
No comments yet

Weekendul acesta va invităm la Muzeul Ţăranului Român la târg. Evenimentul se va ţine în curtea muzeului, iar pe noi ne veţi găsiţi în gang la umbră!
Nu rataţi standul nostru, noi va aşteptăm cu drag!

Intrarea este liberă!

Fundatia Kogaion 115 organizează “Târg cu meşteri si produse tradiţionale”, în perioada 8 – 10 mai, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, Str. Kiseleff, Nr. 3.
La târg vor expune meşteri populari si creatori de artă tradiţională din diferite zone ale ţării. Veţi fi aşteptaţi cu icoane pe lemn și pe sticlă, ţesături din Arad, costume populare autentice, covoare, obiecte din lemn pictat, ceramică de Corund, podoabe, săpunuri naturale şi plante medicinale.
Vizitatorilor li se va oferi ocazia unei călătorii culinare deosebite, putând alege dupa gust: brânzeturi, zacuscă şi murături, vin şi palincă, ghiudem tătăresc şi cozonaci bucovineni, turtă dulce şi prăjituri de casă din Maramureş, dulceţuri, siropuri naturale şi miere.
În curtea din spate iubitorii de antichităţi pot găsi obiectul mult dorit la colecţionarii de artă.
Bucătarii sunt pregătiţi cu bucate proaspăt gătite: borş de peşte, saramură de crap, crochete si mititei din pește, mâncare de pui cu praz şi măsline, sarmale cu mămăliguţă sau fasole cu afumătură.
Pentru copii va funcţiona Atelierul de pictură, condus de iconarul Liviu Balâc. Înscrieri se pot face la telefon 0736160655, iar prețul este de 15 lei pentru un obiect pictat.

Program: zilnic intre orele 10:00-18:00
Intrarea este liberă !

Organizator eveniment
Fundaţia Kogaion 115
Ligia Marica – Director de marketing
Mobil: 0722 274 803
e-mail: ligia_marica@yahoo.com


Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , ,
Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment