Mar
18

Targ cu mesteri si produse traditionale, de Buna Vestire


by Sforicica
posted in Stiri
No comments yet

Va asteptam la Muzeul National al Taranului Roman!

Sunteti invitati sa vizitati târgul din acest week-end, unde meşteşugarii vor expune obiecte din ceramică, icoane , ouă încondeiate, straie populare minuţios lucrate şi ne vor încânta prin ingeniozitatea şi autenticitatea produselor lor făcute cu multă migală şi cu mult suflet.
Producătorii vin cu mezeluri tradiţionale din carne de porc de Mangaliţa, brânzeturi pentru toate gusturile, cozonaci bucovineni, miere, plăcinte, zacuscă, sucuri naturale şi fructe din Maramureş. Masa cu “dezlegarea la peşte” a Bunei Vestiri va fi cu siguranţă delicioasă cu păstrăvul in cetină de brad şi icrele pe care le vor prepara gospodarii din Doftana.
Pentru cei care apreciază obiectele vechi şi autentice, anticarii prezenti la târg vor fi pregătiţi cu unelte din lemn, mobilier ţărănesc, cărţi vechi sau covoare.
Sâmbătă şi duminică părinţi şi copii sunt invitaţi la Atelierul Organic de presare manuală, la rece, a seminţelor. Aici puteţi învăta cum se obţin uleiuri aromate, procedeu păstrat pe meleagurile noastre, încă din antichitate. În cadrul atelierului vei avea ocazia să-ţi identifici plantele care te reprezintă şi să îţi creezi propriul tău ulei aromat. Coordonatori – Raul si Denisa (www.organicjoy.ro): 0722.428.585
Grătarul va fi incins dis de dimineaţă pentru a vă putea potoli foamea cu un cârnăcior, o pastramă sau o bucată de ciolan fiert, la foc mic, in vin.
INTRAREA LIBERĂ !
Program: zilnic între orele 10:00-18:00

Organizator eveniment
Fundaţia Kogaion 115
Ligia Marica – Director marketing
Mobil: 0722 274 803


Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,
Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment