Sep
24

In weekend Sforicica va asteapta si la Muzeul National al Taranului Roman


image
by Sforicica
posted in Stiri
No comments yet

De vineri pana duminica, noi va asteptam in curtea muzeului la un nou targ de toamna! Vom fi prezenti cu ceasuri pictate pe vinil, linguri din lemn pictate, accesorii de toamna, magneti, brose si multe alte surprize!

Va asteptam cu drag!

 

FUNDAŢIA KOGAION 115 vă invita la “Târg cu meştesuguri, mestesugari si bucate traditionale”, organizat in curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din Bucureşti, Str. Monetăriei, Nr. 3, in perioada 27 – 29 septembrie 2013.
Program: zilnic între orele 10:00-18:00
Intrarea este liberă !
Targul acestei editii reuneste numerosi creatori populari din doua zone pline de traditii: Clujul si Maramuresul. Participantii vor expune tesaturi de Sic, costume de Cluj, podoabe traditionale din zona Calatei, podoabe din cupru, obiecte ingenios lucrate cu lavanda.
Copiii pot gasi aici fructe delicioase din Somcuta, turta dulce si siropuri, miere si desigur prajituri facute dupa retetele bunicutelor din zona. Cei mari pot incerca afumaturile si carnatii, branzeturi diverse, zacusca sau palinca.
Anticarii din curtea interioara sau de pe Aleea Samurcaş sunt pregatiti cu nenumarate obiecte carora trecerea anilor nu le-a luat din frumusete.
Dupa vizitarea ineditei expozitii “Transporturile tradiţionale din România”, organizata in aceste zile de catre Muzeul Taranului Roman in salile interioare, cat si pe esplanada, vizitatorii sunt asteptati cu sarmalute maramuresene, paine la test, must si pastrama.

Organizator eveniment

Fundaţia Kogaion 115
Ligia Marica – Director marketing
Mobil: 0722 274 803
Fax: 021 211 62 70
e-mail: ligia_marica@yahoo.com


Etichete:, , , , , , , , , ,
Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment