Mai
17

Gradina cu Artisti – Targ de Mosi


image
by Sforicica
posted in Stiri
No comments yet

La sfârșitul săptămânii ne reîntâlnim, după o lunga absență, în parcul Gradina Icoanei. Vom fi prezenți la Târgul de Moși organizat de Gradina cu Artiști. Venim cu ceasuri pictate pe discuri de vinil si gramofon, casete de bijuterii, decorațiuni pictate pentru casa și multe, multe alte surprize!

Va asteptam cu drag!

 

La sfârșitul lui mai, Parcul Gradina Icoanei se transformă în târg de Moși, cu iz de bâlci și meșteșuguri.

Nu va lipsi nici de data asta expoziția cu vânzare de produse handmade, de la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Zona de ateliere va fi în continuare aglomerată cu activități pe gusturile tuturor, de la atelier de pictură pe ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, până la ateliere de desen cu Andrei Berinde și Asociatia-Editura Istoria Artei și la atelierele partenerilor de la Igloo, a celor de laAsociatia PsiArt și Șezătoarea Urbană.

Bineînțeles că nu există bâlci fără o doză de misticism, așa că în zona de lounge avem pregătit pentru voi un spațiu de ghicit în palmă cu Zoe Costache, iar cei de la Parada Romania ne vor aminti ce înseamnă să te bucuri de un spectacol de jonglerii și acrobații.

Și pentru că știm cât de mult sunt apreciate tatuajele, cei mari își vor putea face tatuaje cu henna la Cecilia Huțanu, iar cei mici vor fi pictați pe față de Creative Arts.

Surprizele pentru cei mici nu se termină aici, pentru că sâmbătă dimineață se vor putea bucura de un spectacol de teatru pentru copii “Unde a disparut chitara magica?” susținut de Juxi Magic, dar nici pentru cei mari pentru că ei vor avea parte de un Jam Session cu Nefiresc mai pe seară.

Alături de noi la Târgul de Moși, reprezentanți ai animăluțelor, vor fi GIA – Group Initiative for AnimalsRed Panda Romania și Dog Rescue Shelter.

Revenim cât de curând cu programul pe ore.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.


Etichete:, , , , , , , , , , , ,
Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment