Aug
11

Gradina calatoare by Gradina cu Artisti


image
by Sforicica
posted in Stiri
No comments yet

Dragi prieteni,

La sfârșitul lunii ne revedem la Gradină! Va aștept cu drag!

Sfârșitul lunii august și Gradina cu Artisti ne aduc un adevărat city break în mijlocul Bucureștiului. Așa că dorul de călătorie ne va purta prin țări precum India, Coreea și Turcia reprezentate de asociațiile Asociatia de prietenie Romano-TurcaSarang Hangug – 사랑 한국 și Namaste India.

Nelipsita expoziție cu vânzare de produse handmade le va cuprinde pe toate, de la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar, de luat cu noi acasă sau în călătorie.

Zona de ateliere ne aduce ateliere de ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, tehnica ebru cu Asociatia de prietenie Romano-Turcași multe alte surprize.

Ca în orice călătorie respectabilă, nu va lipsi zona de lounge, unde Țesem codițe și povești colorate și ne bucurăm de tatuaje cu henna făcute deHenna Journey și împletituri de Cosanzene.

Dupa ce ne relaxăm puțin, zona de lounge se transformă în fiecare seară în zonă de spectacol cu program de percuție pe ritmuri exotice, jam session și muzica străzii.

Alături de noi în călătorie vin si reprezentanți ai animăluțelor: GIA – Group Initiative for AnimalsVisul Luanei – Luana’s Dream și Dog Rescue Shelter.

Revenim cât de curând cu programul pe ore.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.


Etichete:, , , , , , , , , , , , , ,
Post Your Comment
Your Name
Your E-mail

Comment